Menu
Valencia CF - Ajax

Valencia CF - Ajax

Valencia - Ajax / Estadio Mestalla / Woensdag 2 oktober 2019, 21:00 uur / Champions League / Prijs € 69,60 / Er zijn 2.377 kaarten beschikbaar.

Verkoopschema
Op woensdag 2 oktober spelen we het Europese uitduel met Valencia. Het verkoopschema ziet er als volgt uit:

* Vanwege de verkoop van PSV – Ajax voor seizoenkaarthouders NL start de verkoop voor Valencia – Ajax op zaterdag 14 september om 12.00 uur.

Je kunt per persoon maximaal één kaart bestellen. Je kunt alleen een kaart bestellen voor deze wedstrijd als je een (Seizoen) Club Card op je eigen naam hebt en het ticket is strikt persoonlijk. Het is niet mogelijk een kaart op bedrijfsnaam te bestellen.

Kaarten strikt op naam
De kaarten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Bij de ingang van het stadion kan dit gecontroleerd worden. Indien dit niet overeenkomt met een getoond, geldig legitimatiebewijs, wordt de toegang geweigerd.

Omwisselen
Kaarten worden niet per mail of post verstuurd. Je dient jouw ticket persoonlijk af te halen in Valencia. Het omwisselen zal tot uiterlijk 16.00 uur op de wedstrijddag zijn. De exacte data en tijden zal later in de informatiemail volgen. Op maandag 30 september wordt deze verstuurd naar de kopers.

Let op: een eventuele uitzondering voor het omwisselen is niet mogelijk. Houd hier rekening mee bij het boeken van je reis en dat je vroeg op de wedstrijddag in de stad aanwezig dient te zijn.

Mindervaliden
Voor dit uitduel zijn er 5 mindervaliden setjes beschikbaar. De toewijzing gebeurt aan de hand van loting een week voor de wedstrijd. Je kunt hier je aanmelding indienen.

Reizen naar Valencia.
Je kunt vrij afreizen naar Valencia.

Bestel hier je kaart