Menu

Valencia richting Amsterdam

De spelers van Valencia komen vandaag aan in Amsterdam. Trainer Rafael Benítez maakte via de website de achttien namen bekend van zijn selectie.

Vanavond traint Valencia in de Arena om zich voor te bereiden op het duel van dinsdagavond. De Spanjaarden staan een punt achter op Ajax en Arsenal en krijgen behalve de Amsterdammers ook de Engelsen nog als opponent.

Benítez selecteerde de volgende spelers: Cañizares, Pellegrino, Ayala, Djukic, Albelda, Carew, Baraja, Sánchez, Marchena, Palop, Vicente, Carboni, Reveillere, Kily González, Rufete, Mista, Aimar en De los Santos. Fabio Aurelio, Angulo en Curro Torres blijven in Valencia achter. Angulo was in Valencia nog succesvol tegen Ajax. Hij scoorde in blessuretijd de gelijkmaker.

Scheidsrechter is Lubos Michel. De 34-jarige Slowaak heeft sinds 1994 een Fifa-badge op zak en floot tot nu toe vooral jeugdtoernooien. Volgende zomer (2004) zal hij, volgens de website van de UEFA, worden uitgezonden naar het Europees kampioenschap in Portugal. Michel floot ook de wedstrijd tussen PSV en Arsenal in de eerste ronde, die door Arsenal met 0-4 werd gewonnen.