Menu
Van Ajax Kids Club naar Ajax Jonge Schare?

Van Ajax Kids Club naar Ajax Jonge Schare?

Aan het einde van het seizoen zijn er kinderen die 13 jaar zijn en over gaan naar de Ajax Jonge Schare.

Heb jij een brief ontvangen dat je komend seizoen overgaat naar Ajax Jonge Schare? Dan heten we je van harte welkom bij dé supportersclub voor de ware Ajacied tussen dertien en achttien jaar! Ajax Jonge Schare heeft al bijna 10.000 leden die één grote passie delen; ons Aller Ajax!

Vele activiteiten
Als lid van Ajax Jonge Schare word je overspoeld met leuke activiteiten en belevenissen bij Ajax en ontvang je veel nieuws en informatie via de Ajax Lifekrant en ons online magazine @JS. Wie wil er nou niet ballenjongen zijn bij een wedstrijd van Ajax? Of met de vlag van Ajax, vlak voor de selectie uitlopen het veld op? Of met de grote vlag van de UEFA wapperen bij Europese thuiswedstrijden? Zomaar een greep uit een aantal spectaculaire activiteiten bij Ajax Jonge Schare.

Om toegang te hebben tot al deze activiteiten, raden we je aan om een profiel aan te maken op deze website. Als je naar de pagina gaat (zie de link hieronder), lees je heel duidelijk hoe dat in z'n werk gaat. Als je eenmaal een profiel hebt aangemaakt, ontvang je automatisch iedere maand het online magazine @JS. In dit magazine staan sfeerverslagen, tifo-acties (supportersacties), interviews met Ajacieden en sta jij als lid centraal. Er is veel ruimte voor filmpjes, foto's en stoere wallpapers. Het mooiste van alles is: het is helemaal gratis!

Wil je meer zien van Ajax Jonge Schare? Klik dan HIER voor een slideshow (fotogalerij). We hopen dat je veel plezier beleeft bij Ajax Jonge Schare en hopelijk kijk je met veel plezier terug op jouw tijd bij de Ajax Kids Club.