Menu
Van Basten roept Ouwerkerk en Alderweireld op

Van Basten roept Ouwerkerk en Alderweireld op

Marco van Basten heeft Jong Ajax-spelers Roy Ouwerkerk en Toby Alderweireld bij de selectie voor de wedstrijd tegen Internazionale gehaald. Ajax speelt om 21.15 uur tegen de Italianen.

Roy Ouwerkerk is bij de A-selectie gehaald. Bij Ajax zijn de keepers momenteel schaars. Dennis Gentenaar en Sergio Padt (de andere Jong Ajax-doelman) zijn geblesseerd, terwijl Kenneth Vermeer in China zit vanwege de Olympische Spelen. Roy Ouwerkerk is bij de A-selectie gehaald. Bij Ajax zijn de keepers momenteel schaars. Dennis Gentenaar en Sergio Padt (de andere Jong Ajax-doelman) zijn geblesseerd, terwijl Kenneth Vermeer in China zit vanwege de Olympische Spelen.

Keeper Ouwerkerk neemt de plaats in van Dennis Gentenaar, die kampt met rugklachten. Alderweireld is er door Van Basten bijgehaald om bepaalde spelers van zijn A-selectie rust te geven. Hij wil niet iedereen twee avonden achter elkaar negentig minuten laten voetballen.

Ajax verloor vrijdagavond zijn eerste wedstrijd in het Amsterdam Tournament nipt met 2-3 van Arsenal. Vanavond om 21.15 uur is Internazionale de tegenstander. De Italianen speelden vrijdag 0-0 gelijk tegen Sevilla.