Menu
Van de Beek en Huntelaar ontvangen Ajax - Het ultieme fanboek

Van de Beek en Huntelaar ontvangen Ajax - Het ultieme fanboek

Donny van de Beek en Klaas Jan Huntelaar ontvingen vrijdag op sportcomplex de Toekomst de 1e exemplaren van het jeugdboek Ajax - Het ultieme fanboek. Het boek geeft een kijkje achter de schermen bij Ajax. Daarnaast lees je alles over het Ajax van toen en nu, de grootste helden uit de clubhistorie, het stadion, de jeugdopleiding en de trainingen. Van de Beek laat zien hoe een dag uit het leven van een profvoetballer eruit ziet.

Daarnaast komen in het fanboek de mooiste wedstrijden en goals plus alle bekende spelers voorbij: Johan Cruijff, Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Wesley Sneijder, Matthijs de Ligt en vele anderen. Ajax - Het ultieme fanboek is een groot formaat boek met honderden foto's in full colour.

Van de Beek en Huntelaar werden direct na de laatste training voor het thuisduel met FC Groningen opgevangen door 4 jonge voetballers en auteur Yoeri van den Busken. De sportjournalist en de fans overhandigden de spelers een exemplaar van het gloednieuwe boek. Van den Busken schreef eerder voetbalboeken als De andere kant van het succes, Vader, zoon en voetbal en De Kist.

Ajax – Het ultieme fanboek is nu onder meer verkrijgbaar op Ajaxshop.nl


Ajax - Het ultieme fanboek | Yoeri van den Busken | € 14,99 | 9+ | ISBN 978 94 9289 910 1


Bestel Het ultieme fanboek
Tekst: Ajax.nl
Beelden: Ajax.nl/Louis van de Vuurst