Menu
Van der Sar: 'Dit komt toch wel binnen'

Van der Sar: 'Dit komt toch wel binnen'

De van nature rustige Edwin van der Sar beleefde, net als elke Ajacied, een bloedstollende donderdagavond met een fantastische uitkomst. ,,Geweldig dat we met Ajax na zoveel jaar weer in de finale staan."

,,Ik ben normaal natuurlijk wel een rustig persoon maar dit komt toch wel binnen,' bekent de algemeen directeur van Ajax. ,,Je weet hoe hard iedereen hier voor werkt, en dat het voor de hele club nu mag gaan gebeuren in de finale is prachtig."

Ajax VS Manchester United
In de eindstrijd wacht Manchester United. Een speciale tegenstander voor de oud-doelman. ,,Het is tegen de club waar ik mijn laatste wedstrijd voor heb gespeeld. Dat je tegen elkaar speelt is wel bijzonder."

Voor ex-Ajacied Daley Blind volgt een bijzonder weerzien met zijn oude club. Van der Sar ziet dit ook in: ,,Het is leuk om Daley weer te treffen. De club waar zijn hart ligt zal toch Ajax zijn denk ik."

What a final in Stockholm! Different trophy but two great clubs. @AFCAjax @ManUtd #WeAreBack @EuropaLeague #ajautd pic.twitter.com/ErGwqQcnPR

— Edwin van der Sar (@vdsar1970) 11 mei 2017

We are proud to reach the final. It will be a special one against @AFCAjax! Thanks all the fans for the great atmosphere and support! #MUFC pic.twitter.com/DHWwHhn0Np

— Daley Blind (@BlindDaley) 11 mei 2017
Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst