Menu

Van der Vaart weer genomineerd

Rafael van der Vaart is bij het VVCS-gala dat op 20 januari 2002 wordt gehouden een van de drie genomineerden voor de titel talent van het seizoen 2000-2001. De Ajacied gaat de strijd aan met Theo Janssen van Vitesse en David Mendes da Silva van Sparta. De voetballers uit de nationale competitie brengen hun stem uit op een van de drie.

Voor de Beste voetballer van de KPN Eredivisie werden Feyenoorder Paul Bosvelt en de PSV-ers Kevin Hofland en Mark van Bommel genomineerd.

Voor de titel Beste voetballer van de Toto Divisie kan gekozen worden uit de Bosschenaren Fred van der Hoorn en Arnold Scholten en Thomas Buffel van Excelsior. Bij de titel Doelman van het seizoen 2000-2001 zal de strijd gaan tussen Ronald Waterreus (PSV), Harald Wapenaar (FC Utrecht) en Gabor Babos (NAC).

Voor Trainer van het seizoen 2000-2001 zijn Sef Vergoossen (Roda JC, inmiddels KRC Genk), Martin Jol (RKC Waalwijk) en Erik Gerets (PSV) genomineerd.

Voor de categorie club van het seizoen 2000-2001 zal een groep van ingewijden uit alle geledingen van de voetbalwereld een keuze maken. Hier zijn de genomineerden FC Zwolle, NEC en FC Utrecht.