Menu
Van der Wiel bij Topscore Finals

Van der Wiel bij Topscore Finals

Gregory van der Wiel was donderdag bij de negende Topscore Finals; het jaarlijks terugkerende en afsluitende sporttoernooi voor jongeren van 44 Amsterdamse middelbare scholen. In het afgelopen schooljaar namen ruim 1800 scholieren - op verschillende locaties in Amsterdam - deel aan het Topscore-programma. In Sporthallen Zuid werd het project spectaculair afgesloten. Met ambassadeur Van der Wiel als eregast.

Van der Wiel beloonde de beste sporters onder de scholieren met een prijs. De 'Finals' trokken ruim duizend kinderen naar Sporthallen Zuid. Tijdens deze sluiting waren er optredens van de basketbal freestylers van Luv4daGame, Tricking en de dansgroep All Styles. Als klap op de vuurpijl sloot rapper Darryl de Finals af.

Ajax is partner van Topscore Amsterdam dat in opdracht van de Gemeente Amsterdam jongeren tussen 12-18 jaar (naschoolse) sportactiviteiten aanbiedt. Gregory van der Wiel is sinds 2008 ambassadeur van Topscore Amsterdam. Daarvoor was ex-Ajacied Ryan Babel nauw betrokken bij Topscore.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Jasper Ruhe

Hier vind je de website van Topscore Amsterdam

Er werd bij de prijsuitreiking volop gelachen door de deelnemers én door Gregory van der Wiel. Er werd bij de prijsuitreiking volop gelachen door de deelnemers én door Gregory van der Wiel.
Van der Wiel complimenteert de prijswinnaars met hun prestatie. Van der Wiel complimenteert de prijswinnaars met hun prestatie.
Lol bij de Ajacied en bij een deelneemster aan Topscore. Lol bij de Ajacied en bij een deelneemster aan Topscore.