Menu
Van der Wiel en De Jong signeren!

Van der Wiel en De Jong signeren!

Gregory van der Wiel en Siem de Jong signeren vrijdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur samen met schrijver Edward van de Vendel de kampioenseditie van het boek 'Ajax wint altijd' bij boekhandel Barends en Donkersloot aan het Bijlmerplein.

 

Wie dit boek leest, weet daarna echt alles over Ajax. Van bijzondere wedstrijden en beroemde doelpunten tot geschiedenisfeitjes, van bekende spelers tot Ajax-liedjes en Ajax-grappen. Je kunt lezen hoe voetballers als Wesley Sneijder, Johnny Heitinga en Rafaël van der Vaart Ajacied geworden zijn. Natuurlijk is er ruim aandacht voor de beroemde jeugdopleiding. Het boek wordt afgesloten met de Grote Ajax-Quiz!

Edward van de Vendel liep voor dit boek meer dan een jaar mee bij Ajax. Hij sprak niet alleen met oud-Ajacieden als Frank de Boer, Maxwell, Marco van Basten en Danny Blind, maar ook met spelers van nu, met trainers, materiaalmannen en vele anderen.

Voor deze nieuwe editie heeft de schrijver ook Nicolai Boilesen geïnterviewd.

Ajacieden Siem de Jong en Gregory van der Wiel zijn de ambassadeurs van dit boek. Ze geven antwoord op vragen als: Wat doe je vlak voor de wedstrijd? Hoe ziet een trainingsdag eruit? Waarom gaan we ervan uit dat Ajax altijd wint?

Tekst: Ajax.nl