Menu
Van der Wiel meldt zich op de Toekomst

Van der Wiel meldt zich op de Toekomst

De Ajacieden trainden dinsdagmiddag in een kleine bezetting. Omdat enkele selectiespelers interlandverplichtingen hebben en andere Ajacieden dinsdagavond een oefenduel spelen met Almere City FC, bestond de groep slechts uit tien spelers. Ook Gregory van der Wiel keerde terug op de Toekomst.

Kort na de afgelasting van Engeland - Nederland meldde Gregory van der Wiel zich alweer op sportcomplex de Toekomst. De verdediger was de enige Ajacied in de selectie van het Nederlands elftal en zou woensdagavond in actie komen met Oranje tegen Engeland. De wedstrijd op Wembley werd dindag echter afgelast wegens de rellen in Londen.

Jan Vertonghen, die zich met liesklachten afmeldde voor een oefeninterland met België, trainde volop met de groep mee. Ook Siem de Jong – hij viel in de wedstrijd tegen De Graafschap uit met rugklachten – trainde de hele oefensessie intensief mee met de groep.

Dinsdagavond komt een combinatie-elftal in actie dat voornamelijk bestaat uit Ajacieden uit de A-selectie en Jong Ajax. De tegenstander is Almere City FC. De wedstrijd begint om 19:30 uur en wordt gespeeld in het Mitsubishi Forklift Stadion.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Frank de Boer in gesprek met zijn uitgedunde spelersgroep. Frank de Boer in gesprek met zijn uitgedunde spelersgroep.
Ook Edgar Davids mengde zich onder de Ajacieden op het veld. Ook Edgar Davids mengde zich onder de Ajacieden op het veld.
Jan Vertonghen (liesklachten) trainde volop met de selectie mee. Jan Vertonghen (liesklachten) trainde volop met de selectie mee.
Van een afstand bekeek jeugdspeler Jip Bartels de oefensessie van het eerste. Van een afstand bekeek jeugdspeler Jip Bartels de oefensessie van het eerste.