Menu
Van der Wiel zet nieuwe stap vooruit

Van der Wiel zet nieuwe stap vooruit

Dribbelen, versnellen en voluit schieten op doel. Gregory van der Wiel liet vandaag tijdens de training zien dat hij (bijna) weer alles kan en alles mag. Ook de overige Ajacieden lieten zich van hun beste kant zien. Bekijk hier de mooiste foto’s van de training.

Lang stond Gregory van der Wiel aan de kant met een slepende knieblessure. De verdediger maakt na een lange revalidatie weer goede stappen vooruit. Tijdens de donderdagtraining werd Van der Wiel begeleid door fysiotherapeut Frank van Deursen.
Ook clubarts Edwin Goedhart hield tijdens een deel van de revalidatietraining een oogje in het zeil. Na de dribbel- en schietoefening wisselde Van der Wiel zijn ervaringen uit met dokter Goedhart (zittend, midden) en fysiotherapeut Van Deursen.
De grote groep fitte Ajacieden was opgedeeld in twee groepen. Op een deel van het trainingsveld werd afgewerkt op doel. Aan de overkant van het veld werd een grote partij gespeeld. Tijdens het afwerken werd doelman Erik Heijblok door onder meer Jan Vertonghen ‘getrakteerd’ op enkele kanonskogels.
Ook Gabri liet zich vandaag van zijn schotvaardigste kant zien. De Spanjaard slaagde er ook vaak in om het Heijblok zeer lastig te maken. Net als veel van zijn ploeggenoten is ook de middenvelder duidelijk klaar voor de play-offfinale.
Later nam Heijblok plaats onder de lat tijdens het mini-toernooi dat werd afgewerkt aan de overzijde van het veld. Ook hier lieten de Ajacieden zien scherp te zijn voor de komende krachtmetingen met FC Twente. Al schiet Edgar Davids de bal hier net naast.
Leonardo was een plaag voor iedere defensie. De Braziliaan was bij vlagen ongrijpbaar voor zijn tegenstanders.
De publieke belangstelling voor de training is de hele week al groot. Tijdens de training werd het veld bijna omringd door fans. Na de laatste balomwentelingen deelden de Ajacieden handtekeningen uit. Ook Vurnon Anita verblijdde zijn fans met een krabbel. Vrijdag trainen de Ajacieden in de ArenA. Deze training is niet toegankelijk voor publiek. Zondagochtend vanaf 10.30 uur zijn de Ajacieden weer te bewonderen op het trainingsveld.