Menu

Van kaart tot kunst

De nieuwe spelerskaarten voor komend seizoen zijn ware kunstwerken. Fotografe Tessa Posthuma De Boer heeft iedere speler zelf zijn achtergrondkleur laten kiezen. Met een verrassend en zeer fraai resultaat!

De spelerskaarten waren natuurlijk altijd al ware collectersitems, maar de kaarten van dit jaar, zullen bijzonder worden gekoesterd. Met een persoonlijke touch heeft Posthuma De Boer de Ajacieden geportretteerd. Zo koos bijvoorbeeld Sikora voor groen, Pienaar voor paars en Van der Vaart voor een kleur dat het houdt tussen geel en oranje.

Resultaat van de persoonlijke inbreng was een verrassende en zeer fraaie spelerskaartenserie. Op deze site staan de foto's op de spelerspagina, maar wie geen genoegen neemt met zo'n kleine foto moet wachten tot vlak voor de eerste competitiewedstrijd.

Dan verschijnt de jaarlijkse presentatiegids van Ajax. Daarin staan de portretfoto's zoals gebruikelijk paginagroot afgebeeld. Tevens komt ook een seizoengids uit met alle wetenswaardigheden over Ajax. In deze ruim 200 pagina’s dikke gids is alle informatie over Ajax te vinden. Alle adressen en telefoonnummers, alle uitslagen van Ajax 1 sinds 1954, alle partners en sponsors, alle spelers van Ajax met een uitgebreide biografie, alle huisregels, alle internationals, alle eindstanden in het betaalde voetbal, alle wedstrijden voor het seizoen 2002-2003.

De Ajax Seizoengids/Season Guide is een handzaam boekje dat in de binnenzak past en hoort. Een boekje om een heel seizoen mee te nemen: altijd alles over Ajax binnen handbereik!

Het presentatiepakket wordt gecomplementeerd met een schitterende poster van de selectie op het bordes van de Stadsschouwburg, waar landskampioen en bekerhouder Ajax de supporters in mei de Cup en de Schaal mocht tonen. Op supergroot formaat.

Het complete pakket ligt in de winkel voor 7,50 euro.

De Ajax Seizoengids/Season Guide zal bij de eerste thuiswedstrijd van Ajax gratis in de Amsterdam ArenA worden verspreid.