Menu
Van Rhijn en Serero bij Futuready

Van Rhijn en Serero bij Futuready

De selectie van Ajax maakte tijdens de Ajax Indonesia Tour tijd voor diverse sponsoractiviteiten. Ricardo van Rhijn en Thulani Serero waren bijvoorbeeld te gast bij Aegon-dochteronderneming Futuready voor een interviewsessie, die verrassend leuk uitpakte.

Terwijl een groot gedeelte van de selectie op de vijfde dag van de Ajax Indonesia Tour langs ging bij de grootste adidas store in Jakarta voor een meet & greet, bleven Van Rhijn en Serero achter in het Shangri-La Hotel voor een mooi opgezette mediasessie met Futuready. In comfortabele stoelen beantwoordden de twee Ajacieden diverse vragen van de goed geïnformeerde presentatrice. Toen ze hun trainer Frank de Boer moesten omschrijven, kwamen steekwoorden als leader en reliable naar voren. Ook gaven ze aan te hopen dat De Boer nog wel even bij Ajax blijft.

Het leukste gedeelte was de quiz waarin getest werd wie van de twee het meeste wist over Ajax. Van Rhijn won, waardoor Serero een Indonesische vrucht moest proeven. De Zuid-Afrikaan schrok van de smaaksensaties, slaakte een kreetje, maar vond het daarna zo lekker dat hij het hele doosje leeg at. Natuurlijk leidde dit tot hilariteit bij het publiek.

Tekst en foto's: Ajax.nl