Menu
Van Willem-Alexander naar Willem II

Van Willem-Alexander naar Willem II

Het aftellen naar de kampioenswedstrijd kan nu echt beginnen. Na twee vrije dagen meldden de spelers zich woensdagmiddag weer op sportcomplex de Toekomst. Daags na de kroning van koning Willem-Alexander gaat het de komende dagen in Amsterdam om een andere Willem; Willem II. Bij winst op de hekkensluiter van de Eredivisie is de 32ste landstitel van Ajax een feit.

Onder een heerlijk voorjaarszonnetje is Ajax woensdag met de voorbereiding op de kampioenswedstrijd begonnen. De vrolijke gezichten waren nauwelijks te tellen op het trainingsveld. Ajax is immers nog één zege van het kampioenschap verwijderd. En dat viel aan het goede humeur van de spelers af te lezen. Er werd veel gelachen tijdens de ontspannen training op de Toekomst. De bekroning op een mooi voetbalseizoen is nabij.

Ajax traint deze week nog drie keer in aanloop naar de wedstrijd tegen Willem II. Alle trainingen zijn besloten. Vrijdag is de training (aanvang 10:30 uur) LIVE te volgen via Ajax TV.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Een vrolijke Christian Eriksen tijdens de training. Een vrolijke Christian Eriksen tijdens de training.
Ook Daley Blind had er duidelijk plezier in. Ook Daley Blind had er duidelijk plezier in.
Kenneth Vermeer speelde in het seizoen 2007-2008 op huurbasis voor Willem II. Kenneth Vermeer speelde in het seizoen 2007-2008 op huurbasis voor Willem II.
Frank de Boer kan zondag voor de derde keer op rij kampioen worden met Ajax. Frank de Boer kan zondag voor de derde keer op rij kampioen worden met Ajax.
Kolbeinn Sigthórsson versus Jasper Cillessen. Kolbeinn Sigthórsson versus Jasper Cillessen.
Aanvoerder Siem de Jong aan de bal. Aanvoerder Siem de Jong aan de bal.
De Ajacieden bereiden zich voor op de kampioenswedstrijd. De Ajacieden bereiden zich voor op de kampioenswedstrijd.