Menu
Vanaf  € 15 naar kwartfinale beker

Vanaf  € 15 naar kwartfinale beker

Ajax speelt op donderdag 24 januari 2019 (20:45 uur) voor de KNVB Beker tegen SC Heerenveen. De kaartverkoop voor deze kwartfinale begint maandag 7 januari om 10:00 uur. Tickets op de korte zijde zijn verkrijgbaar voor € 15 en op de lange zijde voor € 20.

2 dagen 10% korting seizoenkaarthouders
De hele 1e ring plus 2e ring Oost gaan eerst in de verkoop en bij voldoende animo wordt de rest van de 2e ring van de Johan Cruijff ArenA vrijgegeven. Seizoenkaarthouders kunnen 2 dagen lang met voorrang en 10% korting tickets kopen. Na 2 dagen vervallen deze voordelen. 

Het verkoopschema is als volgt: 

Geen Club Card nodig 
Vanaf 11 januari kan iedereen kaarten kopen, een Club Card is dan niet meer nodig. 

F-Side 
Voor de F-Side start de verkoop ook maandag 7 januari om 10:00 uur. Seizoenkaarthouders van de F-Side kunnen 1 kaart per seizoenkaart kopen voor hun vakken. 

Mindervaliden 
Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen eveneens vanaf 7 januari een setje kaarten kopen voor henzelf en een begeleider. De begeleiderskaart is in dit geval gratis. Mindervalide Club Card-houders kunnen, bij beschikbaarheid, vanaf 10 januari 10:00 uur kaarten kopen. 

Voorrang met een SVA-lidmaatschap 
Als lid van de Supportersvereniging Ajax mag je met voorrang kaarten kopen voor wedstrijden van Ajax. Interesse? Klik dan hier om te lezen wat een lid van de SVA voor voordelen krijgt.

Lees ook: Ticketshop tussen 31 december en 4 januari gesloten