Menu
Veel activiteiten tijdens Ajax Open Dag

Veel activiteiten tijdens Ajax Open Dag

De Ajax Open Dag wordt dit jaar gehouden op donderdag 31 juli. Het evenement vindt plaats in- en rondom de Amsterdam ArenA, op P2 en op de Toekomst. De Open Dag is gratis toegankelijk. Alle supporters van Ajax zijn uitgenodigd om samen het nieuwe seizoen in te luiden!

Op P2 zullen verschillende activiteiten voor jong en oud zijn. De Ajax Kids Club is aanwezig om de kleinste fans te vermaken met attracties. Ook de sponsors van Ajax zijn aanwezig, zoals Aegon en adidas. Daarnaast kan je onder andere bij Jupiler je Ajax-kennis testen, in de Ajax-bus bij Oad en is Mercedes aanwezig met auto’s en truck.

Uiteraard zijn ook diverse supportersgroeperingen aanwezig om te laten zien wat zij allemaal voor Ajax doen en betekenen gedurende het seizoen. Kortom: een goede reden om op 31 juli een rondje te maken op P2!

In de Amsterdam ArenA kan je langs het veld een kijkje nemen. Geen hele rondleiding maar je kom wel bij de mooiste plek van het stadion: de grasmat! De ingang hiervoor is Noord B en is van 12:00 tot 15:00 open.

Meer informatie over de overige activiteiten inclusief plattegrond volgt de komende dagen via Ajax.nl, Twitter en Facebook.

Laat hier weten of je naar de Ajax Open Dag komt!