Menu

Veel Ajacieden geselecteerd voor nationale teams

Komende week wordt het rustig in de Amsterdam Arena. Veel Ajacieden zijn door bondscoaches opgeroepen zich te melden voor het nationale team. Voor Tomas Galasek en Cristian Chivu staat WK-kwalificatie op het programma, voor Zlatan, Andy van der Meyde, Rafael van der Vaart en John Heitinga is de inzet een plaats op het EK-21.

Tomas Galasek is geselecteerd voor het Tsjechische elftal dat volgend weekend de eerste van twee play-offs duels met België speelt.

John O'Brien speelt volgend weekend met de VS de WK-kwalificatiewedstrijd uit tegen Trinidad & Tobago. Amerika heeft zich reeds geplaatst voor de eindronde in Azië.

Andy van der Meyde, John Heitinga en Rafael van der Vaart spelen met Jong Oranje op vrijdag 9 november in Utrecht tegen Jong Engeland. Dinsdag 13 november is de return. Inzet is een plaats op het EK 2002.

Cristian Chivu speelt met Roemenië twee play-offs duels tegen Slovenië voor een plek op het WK.

Zlatan is geselecteerd om met Zweden op 10 november uit tegen Engeland te spelen. De spits is bovendien geselecteerd voor Zweden Onder 21, dat op 13 november tegen België de tweede play-off kwalificatiewedstrijd speelt. Omdat Zlatan op 10 november met het A-elftal speelt, is hij niet van de partij bij de thuiswedstrijd van Jong Zweden.

Mido speelt twee vriendschappelijke duels met Egypte. Op woensdag wordt er in Cairo tegen Liberia gespeeld, op zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Zuid-Afrika op het programma.