Menu
Veel Ajacieden ook volgend seizoen van de partij

Veel Ajacieden ook volgend seizoen van de partij

Nu de deadline voor het verlengen van de seizoenkaarten verstreken is, is duidelijk geworden dat ruim 95% van alle Ajacieden met een seizoenkaart ook volgend seizoen weer van de partij is. Daarbij hebben we ook veel nieuwe seizoenkaarthouders mogen verwelkomen. Positieve ontwikkelingen dus!

Nieuwe stoelen beschikbaar
Momenteel is er nog een beperkt aantal stoelen beschikbaar voor de seizoenkaartverkoop. Vanaf vrijdag 9 juni 12.00 uur komen daar nog enkele plaatsen bij. Het zullen er alleen niet heel veel zijn, dus het dringende advies luidt om er snel bij te zijn. Mocht je nu al zeker willen zijn van een eigen plaats, dan is het goed om te weten dat er nog enkele stoelen beschikbaar zijn op de lange zijdes van de tweede ring. Op ajaxseizoenkaart.nl vind je alle informatie.

Familievak 
Het speciale familievak voor kinderen t/m 13 jaar gaat ook vanaf vrijdag 9 juni in de verkoop. Ajacieden die het bijbehorende interesseformulier hebben ingevuld, ontvangen een dag eerder (donderdag 8 juni) bericht. Het aantal geïnteresseerden overstijgt ruimschoots het aanbod, dus er is geen garantie dat iedereen in het familievak terecht kan.

Tekst en beeld: Ajax.nl