Menu
Veel Ajacieden weer gestart

Veel Ajacieden weer gestart

Voor een groot aantal Ajacieden is de vakantie weer voltooid verleden tijd. Maandagochtend startte Jong Ajax met de voorbereiding op komend seizoen. Maar ook veel spelers van de A-selectie hebben op eigen initiatief de training hervat, onder wie aanvoerder Siem de Jong.

Onder leiding van de performance-coaches Jelle Heisen en Christian Tamminga begon om 10:00 uur de voorbereiding van Jong Ajax. Er kwam deze maandag nog geen bal aan te pas. Eerst werden de spieren getraind.

Maar niet alleen Jong Ajax trapte af. Ook Riechedly Bazoer, Ricardo Kishna, Jairo Riedewald, Mitchel Dijks, Nicolai Boilesen, Siem de Jong, Peter Leeuwenburgh en Kenny Tete waren weer op de Toekomst.

Dijks, Riedewald, Boilesen en De Jong warmden zich onder leiding van Perry Augustine op. Volgende week maandag start het team van Frank de Boer officieel de trainingssessie richting de eerste oefenwedstrijd, op 28 juni tegen SDC Putten.

Op het adidas Performance track trainden de jongelingen van Jong Ajax met veel nieuwe maar ook bekende gezichten als Bas Kuipers, Dejan Meleg, Marvin Höner, Sam Hendriks en Fabian Sporkslede voor het eerst in de nieuwe samenstelling. Ook de teruggekomen Jody Lukoki (Cambuur) en Danzell Gravenberch (NEC) waren van de partij.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.n/Gerard van Hees

Jong Ajax traint de buikspieren. Jong Ajax traint de buikspieren.
Anwar El Ghazi op z'n eerste dag als Jong Ajacied. Anwar El Ghazi op z'n eerste dag als Jong Ajacied.
De eerste stappen in het nieuwe seizoen worden gezet. De eerste stappen in het nieuwe seizoen worden gezet.