Menu
Veel animo bij training Ajacieden

Veel animo bij training Ajacieden

Onder toeziend oog van tientallen supporters druppelden de Ajacieden dinsdag een voor een het kunstgrasveld van sportcomplex de Toekomst op. Na een uitgebreide warming-up, onder leiding van assistent-trainer Michael Lindeman, wierpen de Ajacieden zich op een scala van oefeningen. Allemaal in het teken van Ajax' komende wedstrijd tegen RKC.

De van een knieblessure herstellende Rasmus Lindgren trainde apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. Siem de Jong voegde zich later bij de fysiotherapeut voor een individuele training.

,,Kijk, hij zwaait!’’ Twee giechelende meisjes gehuld in een Ajax-shirt kijken naar De Jong en Lindgren. De overige jonge supporters staan gereed met de kladblokken en pennen in de hand om een handtekening van een Ajacied te scoren.

Na afloop van de lange oefensessie nemen de spelers de tijd voor de supporters en voorzien de meegereisde lege schrijfblokken van een langverwachte krabbel.

Ajax traint in aanloop naar de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De aftrap van het duel in het Mandemakers Stadion is zondag om 12.30 uur.

Foto's en tekst: Ajax.nl


De Ajacieden banen zich een weg naar beneden. De Ajacieden banen zich een weg naar beneden.

De supporters staan al te wachten op het team van Martin Jol. De supporters staan al te wachten op het team van Martin Jol.

Marko Pantelic strikt zijn veters alvorens hij begint met de oefensessie. Marko Pantelic strikt zijn veters alvorens hij begint met de oefensessie.

 

De groep kreeg, onder leiding van assistent-trainer Lindeman, een uitgebreide warming-up voorgeschoteld. De groep kreeg, onder leiding van assistent-trainer Lindeman, een uitgebreide warming-up voorgeschoteld.

 

De training werd belangstellend gevolgd door onder andere deze twee supporters. De training werd belangstellend gevolgd door onder andere deze twee supporters.
Rasmus Lindgren en Siem de Jong trainden apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. Rasmus Lindgren en Siem de Jong trainden apart met fysiotherapeut Frank van Deursen.

Beide spelers namen de tijd om op de foto te gaan met supporters. Beide spelers namen de tijd om op de foto te gaan met supporters.

Enkele jonge supporters startten op het laatste veld een eigen oefenpartij. Enkele jonge supporters startten op het laatste veld een eigen oefenpartij.

De training werd gehouden op het kunstgrasveld. De training werd gehouden op het kunstgrasveld.