Menu
Veel animo voor training Ajax 1

Veel animo voor training Ajax 1

Onder toeziend oog van een groot aantal toeschouwers werkten de Ajacieden de dinsdagochtendtraining af. De belangrijkste man, Martin Jol, was wegens ziekte niet aanwezig.

Assistent-trainer John van ’t Schip trainde met een tiental spelers op het eerste veld van de Toekomst. De overige groep werkte onder andere een oefenpartij op het hoofdveld af. Miralem Sulejmani, nog trefzeker in het duel met FC Groningen, trainde een deel van de oefensessie apart met fysiotherapeut Pim van Dord. Sulejmani heeft een lichte irritatie aan zijn knie.

De eerstvolgende training is donderdag om 10.30 uur. Het team van Martin Jol traint in aanloop naar het eerste thuisduel van het seizoen. Zaterdag neemt Ajax het in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De aftrap van de wedstrijd is om 18.45 uur.

Voor dit duel zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Wees er dus snel bij!

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop


De Ajacieden trekken hun hesjes aan. De Ajacieden trekken hun hesjes aan.

Demy de Zeeuw dribbelt de bal langs Dennis Rommedahl. Demy de Zeeuw dribbelt de bal langs Dennis Rommedahl.

Eyong Enoh en Rommedahl in duel om de bal. Eyong Enoh en Rommedahl in duel om de bal.

Op het hoofdveld werkten de overige Ajacieden een oefenpartij af. Op het hoofdveld werkten de overige Ajacieden een oefenpartij af.

De keepers, Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer, trainden samen met keeperstrainer Carlo l’Ami. De keepers, Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer, trainden samen met keeperstrainer Carlo l’Ami.

Aan het eind van de oefensessie nog wat gezamenlijke oefeningen. Aan het eind van de oefensessie nog wat gezamenlijke oefeningen.


Ook de jonge supporters genoten van de oefensessie en natuurlijk het warme weer! Ook de jonge supporters genoten van de oefensessie en natuurlijk het warme weer!