Menu
Veel bezoekers bij training

Veel bezoekers bij training

De Ajax-training van maandagochtend trok vanwege de net begonnen meivakantie veel bezoekers. Dus naast de gebruikelijke trainingsarbeid werd er ook veel tijd vrijgemaakt om handtekeningen te zetten.

Het duurde wel even voordat de Ajacieden maandag na de training de kleedkamer bereikten. Het duurde wel even voordat de Ajacieden maandag na de training de kleedkamer bereikten.
Rasmus Lindgren ging de fout in bij een van de techniekspelletjes en weet dat hij zich voor 'straf' moet opdrukken. Rasmus Lindgren ging de fout in bij een van de techniekspelletjes en weet dat hij zich voor 'straf' moet opdrukken.
Ook 'El Tanque' Ismael Urzaiz ontkwam niet aan een opdruksessie. Ook 'El Tanque' Ismael Urzaiz ontkwam niet aan een opdruksessie.
Vurnon Anita deed maandag weer mee met de groep. Hij lijkt hersteld van zijn heupblessure. Vurnon Anita deed maandag weer mee met de groep. Hij lijkt hersteld van zijn heupblessure.
Gregory van der Wiel is nog niet bij de groep aangesloten, maar werkte op het trainingsveld wel lang aan zijn conditie. Gregory van der Wiel is nog niet bij de groep aangesloten, maar werkte op het trainingsveld wel lang aan zijn conditie.