Menu
Veel geld voor veilingitem Ajax

Veel geld voor veilingitem Ajax

De eerste editie van het smakelijke benefietevenement Koken met Kids, afgelopen zondag in de Kookfabriek in Amsterdam, heeft netto €30.000 opgeleverd voor Ronald McDonald VU Kinderstad. Ajax stelde een mooi pakket beschikbaar en dat item, met onder andere een gesigneerd shirt, leverde liefst 3800 euro op! Ajax heeft sinds 1998 een partnership met de VU Kinderkliniek.

In totaal 196 volwassenen en kinderen bereidden in de Kookfabriek onder leiding van een chef-kok hun eigen lunch. Annemarie Jorritsma (voorzitter van Ronald McDonald VU Huis en Kinderstad) en Robert ten Brink (ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds) presenteerden het evenement en leidden een veiling om nog meer geld op te halen voor Kinderstad.

Naast het veilingitem van Ajax kwamen er onder andere een kijkje achter de schermen van Artis onder de hamer en kaarten voor ‘De 101 Dalmatiërs’ met meet & greet in Schouwburg AmstelveenKinderstad.

Op bijgaande foto v.l.n.r. Marc van den Tweel (directeur Ronald McDonald Kinderfonds), Robert ten Brink, Ralph Mackenbach en een aantal van de ‘kokende kids’.

Klik hier voor meer informatie over het partnership van Ajax en VU Kinderstad.