Menu
Veel publiek bij laatste training 2010

Veel publiek bij laatste training 2010

De laatste training van 2010 trok woensdagochtend veel bekijks. Vele supporters namen de moeite om de spelers van Ajax succes te wensen voor de bekerwedstrijd tegen AZ. Omgekeerd namen de Ajacieden na afloop van de oefensessie in de ArenA uitgebreid de tijd voor foto’s en handtekeningen.

Als de training al enige tijd voorbij is zijn de keepers Maarten Stekelenburg en Jeroen Verhoeven nog druk aan de gang. De doelmannen houden elkaar scherp op weg naar Ajax’ laatste duel van 2010. De meeste van hun teamgenoten delen aan de Noordkant van het stadion handtekeningen uit. Onder applaus en flitsende fototoestellen zetten vele Ajacieden waarschijnlijk hun laatste krabbel van het jaar.

Donderdagavond speelt bekerhouder Ajax de laatste wedstrijd van 2010. Als het team van interim-coach Frank de Boer erin slaagt om AZ in de beker te verslaan overwintert het op alle fronten.

Ajax - AZ begint donderdag om 20:45 uur. Kaarten zijn online en via de verkooppunten van TicketBox verkrijgbaar. Op de wedstrijddag gaan de stadionkassa’s vanaf 18:45 uur open. Let op: voor deze wedstrijd geldt een Club Card-verplichting (4 op 1).

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De Zeeuw haalt uit onder toeziend oog van De Boer. De Zeeuw haalt uit onder toeziend oog van De Boer.
De Boer geeft aanwijzingen. De Boer geeft aanwijzingen.
Enoh voorziet de jeugd van handtekeningen. Enoh voorziet de jeugd van handtekeningen.