Menu

Veiling reclamebord voor jubileumwedstrijd brengt 7700 gulden op

Het reclamebord voor de wedstrijd Ajax-Panathinaikos heeft vrijdag op de veilingwebsite ricardo.nl 7700 gulden opgebracht. De koper was dailysoccer.com. De opbrengst komt ten goede aan een goed doel dat nog nader wordt bepaald tussen Ajax en de bieder. De hoogste bieder kocht niet alleen het reclamebord, maar ontving van Ajax ook vier toegangskaarten voor deze memorabele avond.

Door een technische fout verliep de veiling niet geheel vlekkeloos. De oorspronkelijke deadline was gezet op zaterdag 12 uur 's middags. Maar een van de regels van het veilinghuis is dat in het weekeinde geen zaken kunnen worden afgerond. De deadline is toen een dag vervroegd naar vrijdag 12.00 uur 's middags. De ontknoping was buitengewoon spannend. In de laatste minuut van de veiling werd het bedrag nog viermaal verhoogd, van 6100 naar 7700 gulden.

Het reclamebord krijgt een prominente plaats achter het doel. Op woensdag 20 december speelt Ajax, als afsluiting van de festiviteiten rond het honderdjarig bestaan, tegen Panathinaikos. Ook de elftallen die in 1971 op Wembley de finale van de Europacup 1 speelden, komen in het veld. De avond boordevol historie en nostalgie wordt 'live' uitgezonden op SBS 6.

Veel bedrijven zijn niet op de hoogte dat er meerdere mogelijkheden zijn om te adverteren bij Ajax. Voor elk budget zijn er bij wedstrijden van Ajax zakelijke activiteiten mogelijk.

Mocht u interesse hebben voor een reclamebord bijAjax - Panathinaikos, of een van de andere mogelijheden om reclame voor uw bedrijf rondom Ajax te maken, dan kunt u rechtstreeks kontakt met ons opnemen. Stuurt u ons dan uw naam, e-mailadres en telefoonnumer. web@ajax.nl o.v.v. commerciele afdeling.

website van ricardo.nl

Meer over de jubileumwedstrijd Ajax-Panathinaikos op 20 december