Menu
Veiling shirts voor Haïti

Veiling shirts voor Haïti

Net als de andere eredivisieclubs heeft Ajax originele wedstrijdshirts ter beschikking gesteld voor een veiling op Ebay.nl. De opbrengst komt geheel ten goede aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Vanaf donderdag 21 januari tot en met zondag 24 januari worden onder andere shirts van Luis Suarez, Gregory van der Wiel en Demy de Zeeuw geveild. De opbrengst gaat volledig naar Giro 555.

Per club zijn er elf wedstrijdshirts beschikbaar. Naast van Suarez, Van der Wiel en De Zeeuw zijn ook de shirts van de Ajacieden Vurnon Anita, Urby Emanuelson, Gabri, Jan Vertonghen, Miralem Sulejmani Toby Alderweireld, Eyong Enoh en doelman Maarten Stekelenburg voor het goede doel ter veiling aangeboden.

Maar er gebeurt meer. Vanavond zitten trainer Martin Jol en de spelers Jan Vertonghen en Mitchell Donald in het telefoonpanel bij de televisie-uitzending voor Haïti. En Gregory van der Wiel zal aanwezig zijn bij de live-uitzending van TMF. Voor de veiling zal Gregory een ingelijst shirt van Ajax overhandigen. Voor SBS6 was Hans Kraay junior donderdagochtend bij de training aanwezig om met onder meer Martin Jol, Demy de Zeeuw en Luis Suarez een videoboodschap op te nemen om mensen aan te moedigen geld te doneren.

Tevens worden dit weekend collectes gehouden bij alle stadions waar deze speelronde gespeeld wordt. Dus doneer zondag rondom Ajax - AZ bij de collectanten in de Amsterdam ArenA.