Menu
Verbod op verkoop of aanbieden tickets

Verbod op verkoop of aanbieden tickets

Ajax wil kenbaar maken dat het strikt verboden is toegangsbewijzen aan te bieden, (door) te verkopen of af te geven (tenzij sprake is van een individuele transactie in de privé-sfeer én dit de veiligheid niet in gevaar brengt). Door te handelen in strijd met dit verbod, vervalt de geldigheid van het bewuste toegangsbewijs. Wij verwijzen hiervoor naar de KNVB Standaardvoorwaarden, die zijn te vinden via www.ajax.nl.

Ajax is in de veronderstelling dat supporters die via de reguliere weg (via de webshop van Ajax en de verkooppunten van TicketBox) toegangskaarten kopen, altijd de intentie hebben om ‘ons aller Ajax’ te steunen bij wedstrijden. Deze kaarten dienen uiteraard niet te worden aangeschaft om commercieel door te verkopen en hierbij zelf winst te maken. Ajax laat hierbij dan ook weten extra controles uit te voeren op 'verdachte' kaarten. Bent u in het bezit van kaarten die niet door u zelf zijn gekocht en twijfelt over de geldigheid kunt u contact opnemen met Ajax door op onderstaande link te klikken:

Personen die in strijd handelen met de regelgeving dienen rekening te houden met onderstaand beleid:

1) Indien wordt geconstateerd dat een ticket commercieel is doorverkocht gaan wij over tot intrekken van de seizoenkaart-en/of clubcard en dragen wij gegevens over aan de KNVB.

2) Doorverkoop van kaarten worden volgens de landelijke richtlijn van de KNVB bestraft met 18 maanden stadionverbod en een boete van € 450,-!

3) Daarnaast wil Ajax op het feit wijzen dat elke (Seizoen)Club Cardhouder verantwoordelijk én aansprakelijk is voor de gedragingen van de personen die met gebruikmaking van uw (Seizoen) Club Card of de door u gekochte tickets toegang hebben gekregen tot het stadion.

Tekst en foto: Ajax.nl

Klik hier voor contact met Ajax