Menu

Verbroederingsfeest in het Land van Ooit

Een dagje Ooit is áltijd een feest, want daar zijn kinderen de Baas! Maar op zaterdag 26 juli was het Staatsiebezoek aan Het Land van Ooit Reuzeleuk, want er was een groots verbroederingsfeest voor alle Kids Clubs van de voetbalclubs uit de ere- en eerste divisie.

In het Land van Ooit kan alleen maar met Ooitcenten betaald worden In het Land van Ooit kan alleen maar met Ooitcenten betaald worden

Op deze bijzondere dag kon iedereen genieten van alle theatervoorstellingen en doe- en speelactiviteiten die Ooit te bieden heeft. Maar er was nog meer.
In de Arena Chakkar werd een bijzondere voetbalwedstrijd gespeeld tussen de bekende Kids Club Mascottes zoals Lucky, Phoxy, Koentje, Vito, en alle anderen. Ook de sterren van het Land van Ooit, Jean d'Orange, Droef de Voorproever, Kloontje, Waterdrager en Struik de Rover deden mee, onder toeziend oog van de Gouverneur. De scheidsrechter was Roelof Luinge.

Alle mascottes op een rij voor de arena Alle mascottes op een rij voor de arena
De line up voor de voetbalwedstrijd De line up voor de voetbalwedstrijd
De mascottes hadden het erg zwaar, want er zaten een paar goede voetballers tussen de kinderen! De mascottes hadden het erg zwaar, want er zaten een paar goede voetballers tussen de kinderen!
Even lekker een ijsje eten met dit warme weer..... Even lekker een ijsje eten met dit warme weer.....

De spandoekenwedstrijd was een groot succes. Er zijn vele uren gestoken in het maken van de prachtige doeken en dat was ook duidelijk te zien. Hieronder een voorbeeld van een paar doeken:

Spandoek 1 Spandoek 1
Spandoek 2 Spandoek 2
Spandoek 3 Spandoek 3
Spandoek 4 Spandoek 4
Spandoek 5 Spandoek 5
Deze 2 broers wilden graag met de voetbal op de foto Deze 2 broers wilden graag met de voetbal op de foto
Alle winnaars van de spandoekenwedstrijd Alle winnaars van de spandoekenwedstrijd

Als het Absolute Hoogtepunt presenteerde Guus Meeuwis het eerste Nationale Kids Club Lied. Hij zong dit samen met de bekende voetballers en 50 kinderen op het podium.