Menu
Verhoeven vrijwel volledig hersteld

Verhoeven vrijwel volledig hersteld

Met dertien man - de internationals ontbraken - trainde de Ajax-selectie donderdagochtend op de Toekomst. Danny Blind nam de honneurs waar van trainer Martin Jol, die ontbrak omdat hij op uitnodiging van de UEFA bij een congres aanwezig mocht zijn.

Jeroen Verhoeven mocht al veel doen tijdens de training. Maar vanaf volgende week mag de van een breuk aan een middenhandsbeentje herstellende doelman ook het échte werk weer aanpakken. De enige speler die los van de selectie trainde, was Oleguer. Hij volgde de aanwijzigingen op van Pim van Dord.

Jeroen Verhoeven mocht zich weer aardig roeren op het trainingsveld. Jeroen Verhoeven mocht zich weer aardig roeren op het trainingsveld.
Bij afwezigheid van trainer Martin Jol nam diens rechterhand, Danny Blind, de honneurs waar. Bij afwezigheid van trainer Martin Jol nam diens rechterhand, Danny Blind, de honneurs waar.
Jeffrey Sarpong en Dario Cvitanich vechten een verbeten duel uit. Jeffrey Sarpong en Dario Cvitanich vechten een verbeten duel uit.
Tijdens de partijvormen ontmoette Marvin Zeegelaar regelmatig Thimothée Atouba. Tijdens de partijvormen ontmoette Marvin Zeegelaar regelmatig Thimoth√©e Atouba.
Materiaalman Fred krijgt hulp van verdediger Rob Wielaert. Materiaalman Fred krijgt hulp van verdediger Rob Wielaert.

Trainingsbeelden van vandaag en een interview met Jeroen Verhoeven zijn vanavond te zien op Eredivisie Live.