Menu
Verkoop passe-partout EL gestart

Verkoop passe-partout EL gestart

Vrijdag is de verkoop van passe-partouts voor de groepsfase van de UEFA Europa League gestart. Ajax is ingedeeld in een poule met Celtic FC, Fenerbahçe SK en Molde FK. Op donderdag 17 september speelt Ajax zijn eerste groepsduel, thuis tegen Celtic. De aftrap van het duel in de Amsterdam ArenA is om 19:00 uur.

Seizoenkaarthouders hadden van vrijdagavond tot maandagochtend direct de mogelijkheid om met 10% korting 2 passe-partouts per seizoenkaart te bestellen. Een passe-partout was voor seizoenkaarthouders vanaf € 40,50 beschikbaar. Vanwege de tegenstanders is het Ajax uitsluitend toegestaan om kaarten te verkopen aan supporters met een Club Card.

De afgelopen seizoenen heeft Ajax gemerkt dat veel seizoenkaarthouders graag direct 2 kaarten naast elkaar willen kopen, om iemand mee te kunnen nemen naar de wedstrijd. Het is gebleken dat seizoenkaarthouders nauwelijks gebruik maakten van het aanschaffen van een kaart voor de eigen plek. Er werd bovendien regelmatig gewacht totdat er twee of meer passe-partouts konden worden gekocht.

In het overleg met de Supportersvereniging Ajax (SVA) en de AFCA Supportersclub is dit verder inzichtelijk gemaakt. Daarop is door alle betrokken partijen besloten om geen eigen plek-verkoop te doen en direct 2 passe-partouts met korting aan te bieden.

Vanaf vandaag - 31 augustus 2015 - hebben leden van de Supportersvereniging Ajax de kans om hun passe-partout te bestellen. Vanaf morgenochtend 9:00 uur zijn de Club Card-houders aan de beurt. Het kopen van een passe-partout is mogelijk tot woensdag 9 september, daarna zal de verkoop tijdelijk stoppen zodat er een inventarisatie kan worden gemaakt van de nog beschikbare kaarten. Vanaf donderdag 10 september zullen de dan nog beschikbare kaarten per wedstrijd worden aangeboden.

Tekst en foto: Ajax.nl

Koop hier jouw passe-partout voor de groepsfase Europa League