Menu
Verlaat maar veilig geland

Verlaat maar veilig geland

Met enkele uren vertraging vanwege logistieke problemen bij de luchtvaartmaatschappij, is de selectie van Ajax woensdag aan het begin van de middag aangekomen op de luchthaven van Oslo.

Hedwiges Maduro, Ryan Babel, Edgar Manucharyan en Thomas Vermaelen wachten in de aankomsthal in Oslo op hun bagage.

Rond half twee landde het toestel met de Amsterdammers aan boord op het vliegveld van Oslo. Een hotel in de Noorse hoofdstad vormt deze dagen de uitvalsbasis van Ajax rond het UEFA Cupduel met IK Start, donderdagavond. Vanavond om 18.30 uur staat een training op het programma in het Åråsen stadion van Lillestrøm, waar de wedstrijd wordt gespeeld.
Ajax is met een achttienkoppige selectie naar Noorwegen gekomen. Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar, John Heitinga, George Ogararu, Jaap Stam, Zdenek Grygera, Thomas Vermaelen, Urby Emanuelson, Olaf Lindenbergh, Hedwiges Maduro, Gabri, Roger, Wesley Sneijder, Mauro Rosales, Ryan Babel, Markus Rosenberg, Klaas Jan Huntelaar en Edgar Manucharyan zijn de spelers die trainer Henk ten Cate tot zijn beschikking heeft. Kenneth Perez, Nicolae Mitea en Jan Vertonghen reisden vanwege blessures niet mee.
Ajax keert morgenavond na de wedstrijd direct terug naar Nederland, waarna vrijdagmorgen om 11.30 uur weer wordt getraind naast de Amsterdam ArenA.