Menu
Vermaelen ontvangt Helden onder Elkaar

Vermaelen ontvangt Helden onder Elkaar

Onder grote belangstelling is afgelopen weekend in het VU Medisch Centrum het boek Helden onder Elkaar gepresenteerd. Ajacied Thomas Vermaelen kreeg uit handen van Kinderstad-burgemeester Sanne Weber het eerste exemplaar uitgereikt.

Thomas Vermaelen ontvangt het eerste exemplaar van Helden onder elkaar van Sanne Weber, de burgemeester van Kinderstad. Thomas Vermaelen ontvangt het eerste exemplaar van Helden onder elkaar van Sanne Weber, de burgemeester van Kinderstad.

Helden onder Elkaar is een verhalenbundel die ontstaan is uit een samenwerking tussen ABN AMRO en het Ronald McDonald Kinderfonds. Acht kinderboekenschrijvers beschrijven een achttal ontmoetingen tussen kinderen die door een ziekte, ongeluk of erfelijke afwijking een link hebben met het Ronald McDonald Kinderfonds en hun favoriete sporter.

Ook Ajax heeft een steentje bijgedragen aan het boek. Klaas Jan Huntelaar en Thomas Vermaelen kregen afgelopen april bezoek van Edwin en Bas. Deze twee indrukwekkende ontmoetingen zijn opgetekend door Lieneke Dijkzeul en Edward van de Vendel. Daarnaast hebben ook Aron Winter en Jaap Stam hun medewerking verleend aan het boek.

Het boek is te kopen via www.heldenonderelkaar.nl. Voor elk verkocht boek maakt ABN AMRO 4,50 euro over aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Bekijk de ontmoeting van Edwin en Bas met Huntelaar en Vermaelen op Ajax TV >>

Thomas Vermaelen zet zijn handtekening bij de entree van Kinderstad. Thomas Vermaelen zet zijn handtekening bij de entree van Kinderstad.
Ook over Paralympisch tenniskampioene Esther Vergeer en Lindsay werd een verhaal geschreven. Ook over Paralympisch tenniskampioene Esther Vergeer en Lindsay werd een verhaal geschreven.
Over Bas (l) en Nordin en hun favoriete sporter zijn eveneens verhalen geschreven. In het Ajax-spelershome in Kinderstad poseren zij met Thomas Vermaelen. Over Bas (l) en Nordin en hun favoriete sporter zijn eveneens verhalen geschreven. In het Ajax-spelershome in Kinderstad poseren zij met Thomas Vermaelen.