Menu
Vermeer hoopt snel aan te kunnen sluiten

Vermeer hoopt snel aan te kunnen sluiten

Kenneth Vermeer is herstellende van een blessure aan zijn schouder. De Ajax-doelman traint nog apart van de groep, maar hoopt snel weer de aansluiting te kunnen maken bij zijn ploeggenoten.

Terwijl op het hoofdveld van de Toekomst de selectie van Ajax 1 een gevarieerde oefensessie afwerkt, wordt Kenneth Vermeer op een achterliggend veld onder handen genomen door fysiotherapeut Pim van Dord. De Ajax-doelman verrekte aan het einde van afgelopen seizoen zijn linkerschouder en miste daarom ook het laatste competitieduel met FC Twente.

Wat de doelman tijdens de training met Van Dord laat zien, ziet er al weer behoorlijk goed uit. Hij duikt, springt, rent en valt. ,,Ik ben de hele zomer bezig geweest met mijn herstel”, zegt hij als zijn ochtendtraining er opzit. ,,Ook tijdens mijn vakantie in Suriname ben ik behandeld. Het gaat de goede kant uit met me. Ik mis alleen nog wat kracht in mijn schouder en de pijn moet wat minder worden.”

Vermeer hoopt begin volgende week de groepstraining weer te hervatten. ,,Als mijn schouder zich goed houdt, moet dat lukken.”

De Ajacieden hielden zich onder meer bezig met het positiespel. De Ajacieden hielden zich onder meer bezig met het positiespel.
René Wormhoudt kijkt hoe de spelers zijn oefening uitvoeren. René Wormhoudt kijkt hoe de spelers zijn oefening uitvoeren.
De Ajacieden werkten ook aan hun balans. De Ajacieden werkten ook aan hun balans.
Darko Bodul en Marvin Zeegelaar komen bij van de intensieve oefensessie. Darko Bodul en Marvin Zeegelaar komen bij van de intensieve oefensessie.