Menu
Vermeer start tegen FK Borac

Vermeer start tegen FK Borac

Kenneth Vermeer staat morgen in het doel van Ajax tijdens de wedstrijd tegen FK Borac. Maarten Stekelenburg ondervindt nog teveel hinder van zijn schouder. Jong Ajax-doelman Sergio Padt neemt plaats op de bank.

Doordat Maarten Stekelenburg een blessure overhield aan het competitieduel met Vitesse, zal Kenneth Vermeer zijn opwachting maken tegen FK Borac. Vermeer keepte één keer eerder een wedstrijd in het UEFA Cuptoernooi, tegen IK Start. Sergio Padt, afgelopen maandag nog actief met Jong Ajax, is donderdag de reservekeeper. Doordat Maarten Stekelenburg een blessure overhield aan het competitieduel met Vitesse, zal Kenneth Vermeer zijn opwachting maken tegen FK Borac. Vermeer keepte één keer eerder een wedstrijd in het UEFA Cuptoernooi, tegen IK Start. Sergio Padt, afgelopen maandag nog actief met Jong Ajax, is donderdag de reservekeeper.
Oleguer was voor het eerst weer op het trainingsveld te vinden. De Spanjaard raakte in de Klassieker geblesseerd aan zijn hamstring. Onder het toeziend oog van fysiotherapeut Jos Kortekaas deed de verdediger samen met de eveneens revaliderende Kennedy lichte loopoefeningen. Oleguer was voor het eerst weer op het trainingsveld te vinden. De Spanjaard raakte in de Klassieker geblesseerd aan zijn hamstring. Onder het toeziend oog van fysiotherapeut Jos Kortekaas deed de verdediger samen met de eveneens revaliderende Kennedy lichte loopoefeningen.
Tijdens de afsluitende partijvorm stormde Bruno Silva meerdere malen op langs de zijlijn. De rechtsback bediende een aantal keer Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez op maat. Tijdens de afsluitende partijvorm stormde Bruno Silva meerdere malen op langs de zijlijn. De rechtsback bediende een aantal keer Klaas Jan Huntelaar en Luis Suarez op maat.
In de stromende regen observeert Marco van Basten het partijtje negen tegen negen. In de stromende regen observeert Marco van Basten het partijtje negen tegen negen.
Klaas Jan Huntelaar besteedde na de training extra aandacht aan zijn traptechniek. Samen met Bruno Silva, Luis Suarez, Eyong Enoh, Evander Sno en Jan Vertonghen vuurden zij vrije trappen en strafschoppen op Kenneth Vermeer af. Klaas Jan Huntelaar besteedde na de training extra aandacht aan zijn traptechniek. Samen met Bruno Silva, Luis Suarez, Eyong Enoh, Evander Sno en Jan Vertonghen vuurden zij vrije trappen en strafschoppen op Kenneth Vermeer af.