Menu
Vermeer weer terug op het veld

Vermeer weer terug op het veld

Daags na de 2-0 thuisoverwinning op VVV-Venlo, is het vizier alweer gericht op de belangrijke Champions league-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Het team van Frank de Boer begon zondag met de voorbereiding op het treffen in de Amsterdam ArenA. Voor het oog van tientallen gasten van AEGON trainde een gedeelte van de selectie mee met Jong Ajax.

Zoals wel vaker werkten de meeste basisspelers een dag na de wedstrijd zich in het krachthonk in het zweet. De wisselspelers en de spelers die helemaal niet in actie kwamen, zoals Tobias Sana en Miralem Sulejmani, trainden onder leiding van Gery Vink. De Jong Ajax-coach schotelde het combinatie-elftal en een aantal stagiaires uit verschillende landen een lange en diverse oefensessie voor.

Goed nieuws voor Kenneth Vermeer. De Ajacied verscheen zondagochtend weer op het veld met keeperstrainer Carlo l’Ami. De eerste doelman moest het duel met VVV-Venlo aan zich voorbij laten gaan, omdat hij ziek was. Jasper Cillessen nam de honneurs waar in het thuisduel en hield zijn doel schoon.

Ajax traint in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Dit duel wordt woensdag om 20:45 uur gespeeld in de ArenA.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Koop je kaarten voor Ajax - Borussia Dortmund!

De selectie trainde zondag met Jong Ajax. De selectie trainde zondag met Jong Ajax.
Gery Vink leidde de oefensessie. Gery Vink leidde de oefensessie.
De assistenten van Frank de Boer bekeken de training vanaf de zijlijn. De assistenten van Frank de Boer bekeken de training vanaf de zijlijn.
Er trainden enkele stagiaires mee met Jong Ajax. Er trainden enkele stagiaires mee met Jong Ajax.
Een duel om de bal. Een duel om de bal.
Yener Arica kijkt met een glimlach naar de verrichtingen van zijn collega. Yener Arica kijkt met een glimlach naar de verrichtingen van zijn collega.
De kinderen van Christian Poulsen kwamen ook even kijken bij de training. De kinderen van Christian Poulsen kwamen ook even kijken bij de training.
Twee stagiaires krijgen instructies van John Bosman. Twee stagiaires krijgen instructies van John Bosman.
Miralem Sulejmani en Roly Bonevacia in actie. Miralem Sulejmani en Roly Bonevacia in actie.