Menu
Vermoeide B1 geeft overwinning weg

Vermoeide B1 geeft overwinning weg

Afgelopen vrijdagavond speelden wij een vooruitgeschoven wedstrijd tegen Heerenveen. Na een zwaar toernooi waren een aantal spelers aan rust toe. Dus begonnen we de wedstrijd met een aantal basisspelers op de bank.

sc Heerenveen B1 - Ajax B1 (3-3)

Dit werd echter door de overige spelers goed opgepakt. Vanaf de eerste minuut dicteerden wij de wedstrijd en kreeg Heerenveen nauwelijks vat op ons. In de 11e minuut gaf Darren Sidoel een lange bal over de de verdediging van Heerenveen en Nabi Hakimzadeh sprintte zijn tegenstander eruit en scoorde fraai 0-1. In de 35e minuut moest Darren geblesseerd het veld ruimen. Azar Matusiwa werd zijn vervanger. De ruststand was 0-1.

In de 42e minuut maakte Deyo Zeefuik een overtreding, welke met een strafschop gehonoreerd werd. Deze werd benut en direct na de rust werd het 1-1. We namen het heft weer in handen en bleven domineren. Met de minuut werden we sterker en het wachten was op een doelpunt. In de 55e minuut was het raak. Een fraaie bal van Javairo Dilrosun op Ottar Karlsson werd in tweede instantie door Ottar ingeschoten. 1-2. Nog geen vijf minuten later was het weer raak. En weer stond Javairo op de goede plek. Hij speelde Vaclav Cerny goed aan en deze maakte de aanval goed af. 1-3. Hoeveel zouden wij er nog bijmaken. Heerenveen had niets in te brengen. Door een onoplettendheid in de verdediging werd het in de 67e minuut 2-3. Helaas vond de scheidsrechter het nodig om in de 87e minuut nog een strafschop te geven zodat de wedstrijd met 3-3 eindigde.

sc Heerenveen B1 - Ajax B1 (3-3)

0-1 (11') Hakimzadeh (Sidoel)
1-1 (42') (pen.)
1-2 (55') Karlsson
1-3 (59') Cerny (Dilrosun)
2-3 (67')
3-3 (87') (pen.)

Verslag: Frits Andriese