Menu
Verslag Ajax Kids Persconferentie

Verslag Ajax Kids Persconferentie

Op zaterdag 30 november was de Ajax Kids Persconferentie in de perskamer van de Amsterdam Arena. Dertien leden van de Ajax Kids Club mochten de vijf aanwezige spelers het hemd van het lijf vragen. Perschef Miel Brinkhuis meldde zich als eerste in de perskamer om de Ajax Kids Persconferentie officieel te openen en onder applaus betraden vervolgens Lasse Schone, Lerin Duarte, Stefano Denswil, Jasper Cillessen en Viktor Fischer de perskamer.

De KidsClub reporters hadden voor iedere speler een originele vraag bedacht. Zo weten we nu dat Lasse Schone z'n eigen kapsel veel mooier vindt dan de gladde haardracht van Graziano Pelle en weten we nu ook dat Viktor Fischer graag de Gouden Bal eens zou winnen.

Lerin Duarte is supertrots dat hij nu voor Ajax speelt en Ajax is dan ook de mooiste club voor wie hij gespeeld heeft. Van Stefano Denswil weten we dat hij ooit als linksbuiten en later linksback is begonnen, maar hij in de jeugd van Ajax écht doorbrak als centrale verdediger waar hij erg veel leert van Frank de Boer en Jaap Stam.

Viktor Fischer hoopt dat z'n schoensponsor ook een keer mooie zwarte of witte voetbalschoenen beschikbaar stelt, omdat die volgens hem veel mooier onder het Ajaxtenue passen dan al die felle kleuren. De mooiste woorden kwamen van Lasse Schone, hij weet namelijk 100% zeker dat Ajax dit seizoen wéér kampioen van de Eredivisie wordt. Ook Cillessen wil eerst de kampioensschaal met Ajax winnen en hoopt daarna mee te mogen als keeper naar het WK in Brazilie.

Een selectie van de foto's vind je hieronder.
Een uitgebreid fotoverslag wordt naar de dertien deelnemers verstuurd.

Er werd in spanning gewacht op de entree van de spelers Er werd in spanning gewacht op de entree van de spelers

Jasper Cillessen had het zichtbaar naar zijn zin Jasper Cillessen had het zichtbaar naar zijn zin

Serieuze, maar ook grappige vragen werden er gesteld door de Kids Clubleden Serieuze, maar ook grappige vragen werden er gesteld door de Kids Clubleden

Viktor Fischer is op dit moment een van de populairste Ajacieden en is wat media aandacht wel gewend Viktor Fischer is op dit moment een van de populairste Ajacieden en is wat media aandacht wel gewend

Wie wil er nou eigenlijk met wie op de foto? Wie wil er nou eigenlijk met wie op de foto?