Menu
Verslag Ajax-PSV door Richard Slaets

Verslag Ajax-PSV door Richard Slaets

Hallo ik ben Richard Slaets uit Beek en Donk, Noord-Brabant. Ik ben degene die super blij was het winnen van de kaarten voor de wedstrijd AJAX - PSV. Hier een verslagje over hoe het is gegaan.

Mijn vader en ik hebben lang in de auto moeten zitten, richting de Amsterdam Arena, maar dat maakte mij niets uit want ik ging naar de top wedstrijd AJAX – PSV. Ik kom uit Brabant, en woon dicht bij Eindhoven, toch ben ik een echte Ajaxcied voor het leven, iedereen uit Brabant vind het gek dat ik voor AJAX ben maar dat maakt mij echt niets uit. Toen ik bij de Arena aankwam lagen de kaartjes al klaar bij de hoofdingang, met een brief van Ajax Jonge Schare.


Daarna ben ik nog naar de fanshop toegegaan, natuurlijk heb ik daar weer wat
gekocht, want dat kan ik nooit laten als ik hier weer ben. Toen was het tijd om naar onze plaatsen toe te gaan. Er waren twee hele mooie plaatsen gereserveerd in het vak M 120, we zaten hééééééééééél mooi daar. Ik heb een paar foto’s gemaakt van mij in het stadion. De wedstrijd was heel spannend. In de 1ste helft was PSV iets beter, maar AJAX kwam sterk terug in de 2de helft. Daardoor kwamen er veel kansen voor
Marcus Rosenberg en Klaas Jan Huntelaar, maar jammer maar helaas kwamen hier
uit geen doelpunten. De wedstrijd eindigde in een 0-0 stand. Maar ik ben toch blij dat ik deze kaarten voor deze topwedstrijd heb gewonnen, en heel mooi voetbal heb gezien van AJAX.

Ajax Jonge Schare bedankt dat ik de kaarten heb gewonnen.
Groetjes, Richard Slaets