Menu
Verslag Chantal en Anne

Verslag Chantal en Anne

Vrijdag 3 Maart had ik via de prijsvraag 2 kaartjes voor Ajax - Sparta gewonnen. Jullie hadden me toen gevraagd een wedstrijdverslag op te sturen dus dat doe ik nu.

Verslag:
Ik zat nog maar 5 minuten op mijn stoeltje toen de 1-0 al werd gemaakt, door Nourdin Boukhari. Toen hij ongeveer tien minuten later ook de 2-0 maakte dacht ik zeker dat hij de man van de wedstrijd zou worden. Maar Klaas Jan Huntelaar gooide roet in het eten. Hij scoorde nog in de eerste helft in de 3-0 en mijn dag kon al bijna niet meer stuk. Natuurlijk ging Ajax na de rust weer verder en ze speelden goed voetbal. De dag was er een van uitersten en daarmee bedoel ik niet alleen het aantal goals van Ajax.
Ook het weer was extreem. Van stralende zon tot een fikse sneeuwbui, maar ik zat lekker droog. Na rust maakte Klaas Jan al snel de 4-0. Het werd ook nog 5-0 dankzij Thomas Vermaelen, die deze wedstrijd zeer goed speelde. De 6-0 werd (verassend, maar niet heus) gemaakt door Klaas Jan uit een supergoede vrije trap! En je kan wel raden wie de man van de wedstrijd is geworden. Sparta heeft geen echte kansen gekregen in deze wedstrijd. Tot dat ze een penalty kregen. Maar natuurlijk hield Maarten Stekelenburg deze tegen. Toen de scheidsrechter afloot was het nog steeds 6-0, hoewel het nog meer goals voor Ajax hadden kunnen zijn! Nou, echt super bedankt dat ik die kaartjes had gewonnen, het was echt geweldig!!

Groetjes Chantal Reemers

Hoi, ik had vrijdag 2 kaartjes gewonnen voor ajax-sparta met een prijsvraag en daarbij vroegen jullie of ik een verslag wou schrijven over hoe die dag geweest is... Nou hier komtie hoor!!

verslag!
We gingen al vroeg weg daarom kwamen we al om een uur aan bij de Arena. We zijn eerst de kaartjes gaan halen en daarna nog even naar de fanshop geweest. Toen zaten we om ongeveer 2 uur in de Arena na een half uurtje begon de wedstrijd. Het was amper begonnen of Nourdin Boukhari scoort de 1-0!! Ongeveer acht minuten later word de 2-0 gescoord... Weer Nourdin Boukhari!!! 6 minuten voor de officieel rust is het Klaas Jan Huntelaar met de 3-0. Het kon ook bijna niet anders. In de rust was er nog een leuk optreden van Floortje en de Ajax Fun Games natuurlijk. Na rust begon Ajax gelijk sterk. Het duurde ook maar ongeveer 8 minuten voor dat Thomas Vermaelen de bal binnen jaagt. 2 minuten later is het weer raak het is Klaas Jan Huntelaar weer. 7 minuten later weer een goal van hoe kan het ook anders Klaas Jan Huntelaar!!!1 Minuutje later krijgt sparta zijn grootste kans een penalty maar die word mooi door Stekelenburg gered. Ajax krijgt daarna nog een paar kansen maar scoort geen goal meer. 2 minuten na de officieel tijd word er afgefloten Ajax wint met 6-0. Wat blind zei is gelukt 5 wedstrijden achter elkaar winnen van 'kleine clubs'.

Veel groetjes en dankjes voor de leuke dag!!!
Anne