Menu
Verslag winnaar penaltyspel Ajax-Willem II

Verslag winnaar penaltyspel Ajax-Willem II

Ik had kaarten gewonnen voor het Ajax Jonge Schare-penaltyspel, toen ik het e-mailtje kreeg van Ajax Jonge Schare sprong ik weer een gat in de lucht:D, de wedstrijd was trouwens Ajax-Willem2.

De vrijdag voor de woensdag de dag van de wedstrijd kreeg ik de kaarten op gestuurd: een hele mooie envelop met 2 kaartjes van Ajax-Willem2 vak 121 rij 8 en stoel 203 en stoel 202, het waren hele mooie plaatsen, ik kreeg er ook nog een parkeerkaard bij: dus ik hoefde NIET ver te lopen. Toen we in het stadion waren 10 minuten voor de wedstrijd waren de spelers aan het warmlopen.

Dus na die 10 minuten begon de wedstrijd, het was niet een al te mooie wedstrijd:VAK 410 had een actie: het eerste kwartier niet bij de wedstrijd zijn en als Ajax in het eerste kwartier een tegen doelpunt had dan kwam de supporter van 410 niet maar ze hadden geen tegen doelpunt dus binnen 20 minuten liep het in 410 vol, maar het scoren van Ajax kwam ook niet echt we moesten wachten tot de 2e helft ergens in de 50 minuten want toen probeerde Emanuelson het maar met zijn voorzet op de helft van de helft van willem2, en die voorzet kwam op het hoofd van Rosenberg en hij kopte de bal er in
gelukkig, na het dat doelpunt kwam er een lekker sfeertje in het stadion, de f-side en VAK410 zongen :WE WORDEN KAMPIOEN.

Toen de 90 minuten op het score boord stond er ook nog steeds 1-0.Na de wedstrijd gingen we weer naar huis het werd een latertje 1UUR.

Rob Oud

Wil jij ook dit ook een keer meemaken, wordt dan lid van Ajax Jonge Schare, speel het Ajax Jonge Schare-penaltyspel en ga naar een wedstrijd van Ajax!

Kijk hier om lid te worden: http://www.ajax.nl/show/id=151588

Kijk hier om het penaltyspel te spelen: http://www.ajax.nl/show/id=162646