Menu
Verslagen mascottes Ajax - FC Twente

Verslagen mascottes Ajax - FC Twente

Hoi Lucky,

Twee weken geleden vertelde papa en mama mij dat ik mee mocht lopen op het veld bij Ajax-Twente. Ik vond dat heel spannend en ook wel een beetje eng. Papa was een beetje verdrietig want die was dat weekend in het buitenland. Nu gingen opa en oma mee naar de wedstrijd.
Ik was al blij met de grote puntzak friet die ik bij het stadion kreeg. Daarna gingen we naar binnen naar het café, waar heel aardige mensen ons hielpen. We kregen nog meer eten en mochten zoveel drinken als we wilden.

We kregen ook een boekje met handtekeningen en allerlei andere leuke dingen. Toen mochten we met Lucky op de foto. Er waren allemaal leuke kinderen en dat vond ik ook heel leuk. Ik had rood witte haren, dus dat vonden veel mensen wel cool.

Toen gingen we omkleden en wisten we met wie we het veld zouden oplopen. Ik was helemaal blij met Christian Eriksen. Toen gingen we naar de rand van het veld. Mama en opa en oma bleven op de tribune. Ik vond het al cool dat ik zo dicht bij het veld was en straks mocht ik er nog op ook. Toen moesten we wachten tot de spelers eraan kwamen. Ik ging samen met Eriksen naar het veld en ik vond het heel gaaf dat hij mijn haar ook zo cool vond.

Toen juichten al die mensen op de tribune en ging de wedstrijd bijna beginnen. Hand in hand renden alle Ajax-mascottes terug naar de kleedkamer en daarna gingen we naar onze ouders en andere familie op de tribune.

Toen heb ik met wat nieuwe vriendjes de wedstrijd gekeken en nog lekker popcorn gegeten. Jammer dat het nog 1-1 werd, maar ik heb een heeeeele leuke dag gehad. Toen mijn papa thuis was heb ik hem alles verteld en nu moet ik het nog op school vertellen, want maandag en dinsdag waren we vrij van school.

Alles was zaterdag supergaaf, maar het leukste was toch wel dat Christian zei dat hij mijn haar zo cool vond.

Groetjes Bardo Vinck


Beste Ajax Kids Club,

Ik vond het erg leuk dat ik mocht meelopen en het was een echte ervaring.

Ik liep mee met Lucky en ik zal echt nooit meer vergeten dat ik het grote veld op liep met al het gejuich en de spanning.

Bedankt voor alles!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes John Pieter Zvandaziva


Beste Lucky en Ajax Kids Club,

Hier mijn verslag van de wedstrijd Ajax - FC Twente waar ik wedstrijdmascotte mocht zijn.
Samen met mijn vader, moeder en oom gingen we om zes uur richting de Amsterdam ArenA.
Daar aangekomen was ik onder de indruk van dat grote stadion.

Toch een beetje zenuwachtig liepen we de trappen op naar café 111. Daar aangekomen kregen we drinken, snoepjes en een broodje worst. Dat begon al goed, na een praatje en een foto met Lucky was het tijd om de kleedkamer op te zoeken .

Met de grensrechter liep ik het veld op en was zo onder de indruk van alles dat ik vergat om met de andere mascottes naar de zijlijn te rennen !

Het was een avond om nooit te vergeten. En hoop natuurlijk dat ik nog een keer mascotte mag zijn om dan met een Ajax speler mee te lopen.

Ajax kids club bedankt voor alles !

Groetjes van Justin van Duijvenvoorde
Beste Lucky en Ajax Kids Club,

Hier mijn verslag over de ontzettend leuke dag in de Ajax Arena als mascotte bij Ajax – Twente zaterdag 24 september 2011.

Ik vond het erg leuk en spannend om met de spelers mee het veld op te gaan. Ik liep samen met Jan Vertonghen als eerste het veld op. Het was heel mooi en schitterend om alle mensen in de Arena te horen klappen en schreeuwen. Op het eind renden we samen met de andere mascottes hand in hand terug naar de kant zodat de wedstrijd kon beginnen.

Het was superleuk en ik hoop nog een keer uitgenodigd te worden als mascotte maar dan samen met Derk Boerrigter, of ik word later ook een topvoetballer bij Ajax en mag er een mascotte met mij meelopen.

Bedankt.

Frederico van den Bosch
Hoofddorp