Menu
Vertonghen Ajacied van het jaar

Vertonghen Ajacied van het jaar

Tijdens de huldiging van de Ajacieden op het podium van het ArenaPark nabij de Amsterdam ArenA kregen Jan Vertonghen en Ricardo van Rhijn individueel fraaie prijzen uitgereikt. De aanvoerder was volgens de supporters de Ajacied van het jaar. Ricardo van Rhijn eiste de Marco van Basten Trofee op. De technische staf vond hem het Talent van het jaar.

De voorzitter van de supportersvereniging, Daniël Dekker, had de eer om de Rinus Michels Award uit te reiken aan Jan Vertonghen. Hij was door de supporters via ajaxlife.nl gekozen tot beste speler van afgelopen seizoen. De aanvoerder nam zijn prijs trots in ontvangst.

Ricardo van Rhijn is verkozen tot Talent van het Jaar. Ricardo van Rhijn is verkozen tot Talent van het Jaar.

Zoals gebruikelijk kiest de technische staf een van de spelers uit tot Talent van Jaar. Dit jaar viel Ricardo van Rhijn de eer te beurt: ,,Dit heb jij dik en dik verdiend", complimenteerde Frank de Boer Van Rhijn, die gedurende de blessure van Gregory van der Wiel een uitstekende vervanger bleek. ,,Je had niet kunnen dromen dat je dit seizoen zestien wedstrijd zou spelen. Deze prijs heb je dik en dik verdiend. Jij bent een voorbeeld hoe een topsportcultuur beleefd moet worden. Je hebt het helemaal zelf gedaan."


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Trainer Frank de Boer spreekt lovende woorden over Ricardo van Rhijn. Trainer Frank de Boer spreekt lovende woorden over Ricardo van Rhijn.