Menu
Vertonghen en Oleguer sluiten aan

Vertonghen en Oleguer sluiten aan

Jan Vertonghen en Oleguer hebben dinsdag de groepstraining hervat. Beide spelers trainden maandag nog apart van de groep vanwege lichte blessures.

Vertonghen (hamstring) en Oleguer (bovenbeen) deden niet alleen mee met een groot positiespel, maar waren ook weer fit genoeg voor de partijvormen tijdens de tweede helft van de training. Urby Emanuelson en Luis Suarez lieten het partijwerk aan zich voorbijgaan. Zij oefenden op het nemen van vrije trappen.

Jeroen Verhoeven ontbrak op de training. De nieuw aangetrokken doelman brak maandag een middenhandsbeentje in zijn linkerhand. Ook Gabri (achillespees) trainde niet mee. Eyong Enoh (lies) werkte net als maandag alleen met fysiotherapeut Jos Kortekaas aan zijn herstel.

De selectie wordt dinsdagmiddag op de foto gezet. Thimothée Atouba is dan ook van de partij. De Kameroener, overgenomen van HSV, meldt zich vandaag bij Ajax.

Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer missen voorlopig hun collega Jeroen Verhoeven. Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer missen voorlopig hun collega Jeroen Verhoeven.
Luis Suarez zet Ismaïl Aissati onder druk tijdens een groot positiespel. Luis Suarez zet Ismaïl Aissati onder druk tijdens een groot positiespel.
Suarez oefende met Urby Emanuelson op vrije trappen. Suarez oefende met Urby Emanuelson op vrije trappen.
Ook dinsdag stond er partijwerk op het programma. Ook dinsdag stond er partijwerk op het programma.