Menu
Veteranen winnen met 5-1

Veteranen winnen met 5-1

Afgelopen zaterdag traden de veteranen aan tegen Sterk Door Wilskracht. Deze outsider is al jaren een lastige tegenstander voor Ajax en had de afgelopen periode een paar goede resultaten neergezet.

Ajax was dus gewaarschuwd en trainer Buskermolen gebruikte zijn wedstrijdbespreking om nog wat puntjes op de i te zetten . In zijn met de punt naar achteren tactiek was het zaak voor doelman Dijkstra dat als het puntje bij het paaltje komt hij de bal in zijn handen moest pakken en aan een Ajax speler mee kan geven. Rechtsback Sousa Cruz moest de linksbuiten uitschakelen en deed dat door de avond ervoor al zijn beruchte Ponto em tudo 18 mais filmes te sturen naar de linkerspits . Deze op Willie Wartaal lijkende spits kwam met de broek op zijn enkels het veld op en raakte geen bal. Centrale verdediger Bakarbessy kreeg bij iedere buitenspelgeval een Douwe Egberts punt zodat hij kon sparen voor een koffiezetapparaat voor een lekker bakkie koffie. De andere centrale verdediger Hogenhout kreeg als boodschap om de laatste punt in zijn voetbalverslagen wat eerder te zetten zodat de verslagen wat korter zijn. Lee moest zich verbaal minder laten gelden want iedereen krijgt er een punthoofd van . Dit lukte niet helemaal maar speelde wel een prima pot . Een pluspunt.

Rechtshalf Dexter Tevreden kreeg als verzoek om met de binnenkant van zijn voet te passen en niet alles te punteren. Mid midden Been zou als de organisatie niet klopte er een punt aan breien. Toen Been dit hoorde wilde hij hierover wat zeggen maar hij wist niet meer wat . Ook al lag het op het puntje van zijn tong. Linksbuiten Schultz kreeg het verzoek om oude beelden van Keizer en Ling te bekijken want aan de schaar van deze beide specialisten kon hij een puntje zuigen.

Ajax begon goed aan de wedstrijd en kwam na 10 minuten op 1-0 door Schultz . De 2-0 kwam op naam van Keane die de bal ineens vanuit de lucht nam en de bal tegen de touwen joeg. Vrij snel daarna kreeg Schultz een cadeautje en dat liet de rasdribbelaar niet onbenut en werd het 3-0 . Meestal is dit een teken dat Ajax moet oppassen en toen S.D.W. ook nog de 3-1 maakte, vreesden men het ergste . Na rust bracht Buskermolen van der Sluis , Nooitmeer, Trifkovic,Yucedag en Schutz in en dat bleek een meesterzet. Na een afgekeurd doelpunt {buitenspel} werd de tegenaanval opgezet door van der Sluis en keurig afgerond door Schutz 4-1 en 5-1.

A.S. zaterdag treed Ajax aan tegen H.B.C. om 14.30 uur op de Toekomst. Kom vroeg want het parkeerterrein is al snel vol .