Menu
Vier extra Ajacieden op training

Vier extra Ajacieden op training

Tijdens de training van woensdag stonden – naast een klein en vertrouwd groepje spelers – vier andere (bekende) Ajacieden op het trainingsveld: de Ajax-poppen. De grote zwartwitte poppen vormden een belangrijk onderdeel van de training.

Het kleine gezelschap, bestaande uit veldspelers Florian Jozefzoon, André Ooijer, Miralem Sulejmani, Teemu Tainio, Thimothée Atouba, Oleguer, Nicolas Lodeiro en Rasmus Lindgren, kreeg diverse oefeningen voorgeschoteld.

Bij een oefening werd er tussen de vier levensgrote poppen op doel geschoten en met precisie afgerond. Er kwamen enkele fraaie doelpunten voorbij van onder andere Tainio (goed uitgevoerd lobje) en Ooijer (snoeihard schot van links in de rechterbenedenhoek). Vooral Ooijer was aardig op dreef. De verdediger produceerde het ene fraaie doelpunt na het ander. Na de oefensessie mocht Ooijer zich topscorer van de dag noemen.

Foto’s en tekst: Ajax.nl

De vier grote poppen vormden een belangrijk onderdeel van de training. De vier grote poppen vormden een belangrijk onderdeel van de training.
Verhoeven maakt een fraaie redding. Verhoeven maakt een fraaie redding.
Ooijer maakte het ene doelpunt na het ander. Ooijer maakte het ene doelpunt na het ander.
Vrijwilligster Marieke ruimt na afloop de poppen op. De training zit erop. Vrijwilligster Marieke ruimt na afloop de poppen op. De training zit erop.
Na de oefensessie rusten de Ajacieden uit. Na de oefensessie rusten de Ajacieden uit.