Vier je verjaardagsfeestje in de Amsterdam Arena

Ben je binnenkort jarig en wil je een bijzonder verjaardagspartijtje geven? Kom dan je verjaardagsfeestje vieren in de Amsterdam ArenA.

Leden Ajax Kids Club gratis Ben jij lid van de Ajax Kids Club? Dan hebben we een extra verrassing, want jarige Ajax Kids Club-leden mogen gratis hun verjaardag in de Amsterdam ArenA vieren! Dit betekent dat jij, omdat je lid bent, als enige niet hoeft te betalen. Neem wel je clubpas mee, zodat je deze kunt laten zien bij de balie.

Het verjaardagsfeestje Samen met je beste vriendjes en vriendinnetjes ga je met een ervaren gids op ontdekkingsreis door het stadion van jouw favoriete club. Tijdens de rondleiding krijgen jullie een video te zien waarop je kunt zien waar de spelers van Ajax dagelijks zijn. Jullie krijgen allemaal een vragenlijst die zo goed mogelijk ingevuld moet worden. Dus kijk goed naar de video en luister goed naar de gids, want aan het einde van de rondleiding is er een prijsuitreiking voor degene die als winnaar uit de bus komt.

Natuurlijk ligt er ook voor alle kinderen een verrassing klaar. In de ArenA Pub kun je genieten van een lekker glaasje fris voordat je zelf in actie komt. Want tijdens deze verjaardagsrondleiding kun je je voetbaltalent laten zien bij het voetbalspel. Uiteraard gaan we ook een kijkje nemen in het Ajax-museum waar je alle belangrijke prijzen en bekers van Ajax kunt bewonderen. Ook kun je hier videobeelden zien van "de mooiste doelpunten" die door jouw helden gemaakt zijn.

Je verjaardagsfeestje kun je afsluiten met een bord patat in het spelerscafé Soccer World*. Dit is het restaurant van John van 't Schip, Frank Rijkaard, Danny Blind, Ronald en Frank de Boer. Soccer World hangt vol met voetbalshirts, voetbalschoenen en andere trofeeën van deze (oud) Ajacieden.

We hopen jou en jouw vriendjes binnenkort te zien, zodat wij er met z'n allen een te gekke verjaardag van kunnen maken.

Tot gauw in de Amsterdam ArenA!

Tarief kinderrondleiding (2 uur durende tocht door het stadion en het Ajax-museum incl. limonade, quiz, prijsuitreiking + verrassing voor alle kinderen): 11 euro

INFORMATIE EN RESERVERINGEN : 020 - 311 13 36

* niet inbegrepen in tarief kinderrondleiding