Menu

Vierklau en Van der Meyde signeren bij Mitsubishi

Tijdens de Bedrijfsauto-RAI, donderdag 7 tot en met vrijdag 15 februari, komen elke middag twee Ajacieden handtekeningen uitdelen in de stand van sponsor Mitsubishi. Maandag waren Ferdi Vierklau en Andy van der Meyde aan de beurt.

Omdat de Ajacieden vroeg klaar waren met trainen, kwamen ze een uur eerder dan gebruikelijk naar het RAI-gebouw in Amsterdam. Even voor half twee stond al een aantal mensen in de rij voor een gesigneerde bal. Met behulp van twee meisjes van de stand hoefde niemand lang te wachten.

Veel bezoekers waren vanwege de vakantie een dagje uit en werden aangenaam verrast door de aanwezigheid van de Ajacieden. Niet iedereen was Ajax-fan, maar allen hadden wel een neefje of vriendje die kon worden blijgemaakt met een voetbal met handtekeningen.

De tweehonderd ballen die voor de gelegenheid waren aangesleept, waren in een mum van tijd vergeven. Gelukkig had Mitsubishi de populariteit van Vierklau en Van der Meyde goed ingeschat, want van achter de toonbank werd een hele stapel posters tevoorschijn getoverd. Zo werd niemand teleurgesteld.

Na een uur zat het er op en was er niets meer over om te signeren. Dinsdag staan Johnny Heitinga en Tim de Cler klaar voor de Ajax-fans.