Menu
Vijf Ajacieden in actie bij Oranje onder 19

Vijf Ajacieden in actie bij Oranje onder 19

Met de Ajacieden Vurnon Anita, Jeffrey Sarpong, Jordy Brouwer en Christian Supusepa als basiskrachten en John Goossens als invaller is het Nederlands elftal voor spelers tot 19 jaar er dinsdagavond niet in geslaagd van Engeland te winnen: 0-0.

Tijdens de vriendschappelijke wedstrijd in het Bescot Stadium in Walsall ontliepen beide vertegenwoordigende elftallen elkaar maar weinig, waarbij Engeland het meeste balbezit mocht claimen, maar Nederland de beste kansen op een doelpunt kreeg. Zo had Vurnon Anita Oranje al vroeg op voorsprong kunnen zetten na een combinatie met mede-Ajacied Jordy Brouwer, maar zijn schot verdween rakelings over het Engelse doel.
Tien minuten voor tijd mocht aanvaller John Goossens als vervanger van Jeffrey Sarpong nog proberen iets aan de doelpuntloze score te veranderen, maar ook hem lukte dat niet.

Opstelling Nederland: Krul, Marcellis (70. Horsten), Van Eijden (61. De Jong), Buijs, Supusepa, Vormer, Biseswar (70. Zaalman), Roorda (81. Narsingh), Brouwer (61. Emnes), Anita, Sarpong (81. Goossens).
Scheidsrechter: Moss. Toeschouwers: 6993.