Menu

Vijf Ajacieden in voorselectie Oranje

Johnny Heitinga, Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Maarten Stekelenburg en Rafael van der Vaart behoren tot de voorlopige selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijd Andorra - Nederland die op 17 november om 20.30 uur wordt gespeeld in het Ministadion Barcelona. Ook andere Ajacieden ontvingen uitnodigingen van hun nationale selecties.

Nourdin Boukhari is geselecteerd voor de vriendschappelijke wedstrijd van Marokko tegen Burkina Faso die op 17 november in Rabat gespeeld wordt.

Tomás Galásek en Zdenek Grygera zijn geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijd Macedonië - Tsjechië. Dat duel is op 17 november in Skopje.

Thomas Vermaelen is opgenomen in de voorselectie van Jong België dat speelt in de voorronde van het Europees Kampioenschap voor Beloften (-21). Op 16 november spelen de Belgische Beloften thuis tegen hun leeftijdsgenoten van Servië & Montenegro.

Tom de Mul zit in de voorselectie voor de wedstrijd België - Servië & Montenegro van 16 en 17 november (A-ploeg en Beloften).

Nicolae Mitea is geselecteerd voor het Roemeense nationale elftal onder 21 jaar, voor de wedstrijd tegen Armenië. Op 16 november om 15.00 uur wordt er afgetrapt in Yerovan.

Hans Vonk en Steven Pienaar spelen met Zuid-Afrika de 'Nelson Mandela Challenge Match' tegen Nigeria. De vriendschappelijk wedstrijd vindt plaats op 17 november.