Menu
Vijf gloednieuwe Ajax-wijnen!

Vijf gloednieuwe Ajax-wijnen!

Ajax lanceert in samenwerking met cateraar Maison van den Boer en groothandel Sligro een unieke wijn: de Ajax-wijn.

Maison van den Boer serveert vandaag tijdens de competitiewedstrijd Ajax - Feyenoord voor het eerst de Ajax-wijn. In de brasserie van Ajax kunnen bezoekers genieten van de verschillende soorten wijnen.

Youssef Idrissi, vestigingsmanager van Maison van den Boer, heeft inmiddels de eerste Ajax-wijn overhandigd aan algemeen directeur Rik van den Boog. Idrissi is erg trots dat hij de Ajax-wijn mag lanceren. ,,We zijn ontzettend blij dat we met Ajax deze wijn mogen serveren in de Amsterdam ArenA’’, zegt hij.

In totaal zijn er vijf wijnsoorten. De ‘Linea Classica’ bestaat uit een rode wijn, de Barbera del Monferrato DOC, en een witte wijn: Cortese Alto Monferrato DOC.

Ook de ‘Linea Premium’ bestaat uit een rode en een witte wijn. De Monferrato DOC Rosso en Monferrato DOC Bianco komen uit Noord-Italië, uit de gelijknamige streek Nizza Monferrato.

Voor de echte wijnliefhebber is er tevens een unieke collectorsitem: de Spumante Brut. De enige wijn die geproduceerd is in Noord-Italië, Piëmonte.

Voor alle Ajax-supporters én wijnliefhebbers zijn de Ajax-wijnen vanaf deze week verkrijgbaar bij de Sligro in Amsterdam Zuidoost.

De vijf Ajax-wijnen zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de Sligro. De vijf Ajax-wijnen zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de Sligro.